Королева Сильвия Найт заявила журналистам "...And you don't want me because I'm not slut from Holland and I'm not ugly fucking old bitch from Sweden...FUCK YOU!" LOL Я ее обожаю!))) Видео тут
Королева Сильвия Найт заявила журналистам "...And you don't want me because I'm not slut from Holland and I'm not ugly fucking old bitch from Sweden...FUCK YOU!" LOL Я ее обожаю!))) Видео тут
Прикольно, только скорее всего на это не обратят внимания
Last edited by Ak-86 (22-05-2006 08:26)
_______________________________________ Vae Victus !
I like Russian song "Never Let You Go" & am very glad that it has become one of the best in this Contest!
My congratulations to Russian & Ukranian performers! Their songs were really wonderful! Ukranian song has a great beat, it'll become popular in many discoteques!
And I guess "Never Let You Go" has already become a hit & not only in Russia.. I looove the song!!!
But my favourite one was Bosnia & Herzegovina's "Layla".It touched my heart!..
_______________________________________ ~ Daughter of Virtue & Vice... ~
Мое мнение - на Евровидении выигрывает не тот, у кого все идеально подходит к формату Евровидения, а тот у кого есть своя фишка. У Лорди - фишка в костюмах, у Билана - в восставшей из рояля, у Боснии - вообще интересная постановка, у Каролы был парашют, у румына не помню что, но песня с самого начала значилась в фаворитах.
Да вокалист у финнов вообще красавчик... Представляешь, просыпаешься, а такое чудо в гримме и с крыльями рядышком лежит... ммм... секси.. И билайна сексуальным лично я не назову... Не привлекает он меня...
God, I adore Sylvia so much! If I don't mistake in semi-final Belgium was 12th and Iceland was 13th. So pity, that they didn't manage to go to the final! (((
Да вокалист у финнов вообще красавчик... Представляешь, просыпаешься, а такое чудо в гримме и с крыльями рядышком лежит... ммм... секси.. И билайна сексуальным лично я не назову... Не привлекает он меня...
....ну по сравнению с Лорди Билан очень даже секси..... P.S.А если ещё этот самый вокалист тебя копытком ночью легнёт....
_______________________________________ ~Impossible is Nothing~