Ну мы, конечно, подождем, но чует мое сердце, судя по другим проектам, отпускаемое Бардом жизненное время на этот проект подходит к концу, начинаем ждать следующего
Да, да, вот уже и третий альбом выпускают, скоро Бард захочет что-нибудь понаписать... Тем интереснее... Посмотрим, что будет.
_______________________________________ We read the chemistry like poems
2 NEW SINGLES FOR BWO There will be 2 (!) brand new singles released simultaneously from BWO in August !!! The first "radio-friendly" single is called "Let It Rain" and will also be the next video from BWO, directed by Kamisol who previously shot the video for "Chariots Of Fire". The second "club-friendly" single is called "Rhythm Drives Me Crazy" and is an Ibiza-style club anthem. "Rhythm Drives Me Crazy" will be released in lots of different remixes and will also be the theme for the Swedish team in this year's Women's World Football Championships in China in September.
The release date for both singles in Sweden is set for August 22. Both "Save My Pride", "Let It Rain" and "Rhythm Drives Me Crazy" will of course be included on the brand new "Fabricator" album which is set for release in Sweden on September 19.
В принципе, БВО хорошая группа. Звучание интересное, солист поющий, продюсер - золотой. Но я как любила Арми оф Ловерс, ВАКУУМ и Альказар так и люблю. А БВО для меня как нечто чужое. Но у них и без меня поклонников масса. Удачи им и долгого существования на сцене!
_______________________________________ All secrets u will find Beyond the human mind.
АК, согласна - этим миром правит ненависть Люди в принципе такие твари которые всегда должны бояться чего либо чтобы вести себя мирно и хорошо. И никаких демократий недопустимо, единственная приемлемая форма управления людьми - диктат. Что поделать, раз так получилось.